همکاری ژاپن با ایران برای تولید تجهیزات پزشکی
به مناسبت هفته پژوهش و با هدف استفاده از اعتبار تجهیزاتی GGP و تجهیز مرکز پایش و ارتقای سلامت با تمرکز ویژه بر سالمندان در تهران، قراردادی بین سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران و سفارتخانه ژاپن در تهران منعقد شد.
به گزارش آیمد تودی به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، ، در این جلسه که به دعوت سفارت ژاپن برگزار شد، قراردادی بین کازوتوشی آیکاوا، سفیر ژاپن در ایران و دکتر مسعود حبیبی، رییس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با هدف استفاده از اعتبار تجهیزاتی GGP و تجهیز مرکز پایش و ارتقای سلامت با تمرکز ویژه بر سالمندان در تهران منعقد شد.
سفیر ژاپن ضمن اشاره به اعطای اعتبار به پنج پروژه منتخب تامین امنیت انسانی، در راستای حمایت اعتباری گفت: از سال ۱۹۹۹ تعداد ۱۵۷ پروژه GGP در ایران انجام شده است و دولت ژاپن با دولت ایران در این حوزههای مختلف به ویژه حوزه سلامت و بهداشت همکاری کرده است، چرا که حفظ جان انسانها بسیار مهم است. از این رو امروز ۵ پروژه GGP به امضا خواهد رسید. اولین پروژه معرفی تجهیزات پزشکی پیشگیری برای سالمندان در استان تهران است که توسط سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران انجام میشود. این پروژه برای معاینه سلامت و غربالگری سالمندان توسط تجهیزات الکترونیکی جهت پیگیری وضع سلامت و وضع بیماری آنهاست.
دکتر مسعود حبیبی، رییس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران نیز ضمن ابراز خرسندی از انعقاد این تفاهم نامه گفت: کشور ژاپن با انجام فعالیت های بشردوستانه در قالب اعتبار تجهیزاتی (GGP) در اقصی نقاط دنیا گامی بنیادی برای دوستی و پیوند بین ملتها و تحقق توسعه پایدار جهانی بر میدارد. این اقدام ارزشمند تجلی بخش انسانیت و مهرورزی و عینت بخش کلام سعدی شیرازی و عبارت «بنی آدم اعضای یک پیکرند» است.
رییس سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران اظهار کرد: امروز که قرارداد راه اندازی این کلینیک برای خدمترسانی ویژه به سالمندان امضا شد، امیدوارم علاوه بر ارتقا و پایش بههنگام سلامت این گروه، فرصتی برای توجه جدی به پدیده نوین سالمندی در ایران و بهره برداری از ظرفیت های این زیرساخت در راستای اهداف فرهنگی، آموزشی و پژوهشی در این حوزه فراهم شود.
او افزود: بیتردید استفاده از تجربیات ارزشمند کشور ژاپن که سالهاست با مدیریت علمی و مواجهه کارآمد با پیامدهای سالمندی، پرچمدار شاخص امید به زندگی سالم در جهان بوده، میتواند راهنمای مواجهه بومی شده ایران در این زمینه باشد. به امید اینکه این کلینیک بتواند الگویی برای ارایه خدمات مشابه در سایر نقاط کشور قرار گیرد و علاوه بر این پروژه، گامهای بلند علمی برای تولید دانش و ارتقا سلامت برای خدمت به بشریت برداریم.
دکتر حبیبی تصریح کرد: مرکز پایش و ارتقای سلامت سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، برای ارایه خدمات به هموطنان و همچنین به عنوان یک زیرساخت ارزشمند برای انجام پروژههای پژوهشی، فناورانه و آماری ویژه گروه پژوهشی، پزشکی مبتنی بر سبک زندگی سالم، به زودی راهاندازی و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.