نماینده مجلس: مراکز درمانی زنجان با کمبود تجهیزات پزشکی مواجهاند
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس گفت: مراکز درمانی شهر زنجان با کمبود تجهیزات پزشکی مواجه است و بیمارستان آیتالله موسوی برای تجهیز نیازمند برخی دستگاهها است.
به گزارش آیمد تودی به نقل از مهر، مصطفی طاهری شامگاه پنج شنبه در جلسهای که با حضور نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با بیان اینکه در بحث راهها نیز مسائلی مطرح است، گفت: چند مسیر اصلی در سطح استان وجود دارد که مهمترین مسیر، راه بناب_منجیل است که به شمال متصل میشود.
او بیان داشت: با این وجود اتفاقات خوبی در کریدور شمال به جنوب در حال رخداد است اما همه این پروژهها به بنبست منابع خوردهاند و دارای عقبماندگیهایی هستند.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس، گفت: در راههای فرعی نیز مشکلاتی وجود دارد و در شهرستان طارم در دو مسیر به سمت اردبیل و گیلان تحت عنوان شفت و ملاسرا که هر کدام به طول ۸ کیلومتر هستند اعتبار مورد نیاز است و باید اعتبارات تقویت شوند.
طاهری تاکید کرد: در بحث بهداشت و درمان در شهرستان طارم، پروژههای نیمه کارهای وجود دارد و یکی از موارد ارتقا بیمارستان این شهرستان به ۶۴ تختخوابی، استقرار دستگاه سیتی اسکن و آمبولانس است که با تاخیر این امور در حال انجام است.
او افزود: در مرکز استان در بسیاری از تجهیزات پزشکی کمبود وجود دارد و بیمارستان آیتالله موسوی برای تجهیز نیازمند توجه برخی دستگاهها است.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس، ابراز داشت: یکی از مهمترین بحثها در حوزه زنجان و طارم بحث آب است، در شهرستان زنجان که بیش از نصف جمعیت استان در آن ساکن است، امسال با چندین چاه کمکی آب شرب تامین شد.
طاهری افزود: برای اینکه بتوانیم آب موجود سد تهم را تا تابستان نگهداری کنیم باید تامین آب از چاهها ادامهدار باشد.
او یاد آورشد: اگر بارندگیها در همین حد و یا حتی بهتر از شرایط حاضر باشد، دبی ورودی سد تهم حداکثر ۱۰ میلیون متر مکعب خواهد بود در صورتی که نیاز شهر زنجان بسیار بیشتر از این مقدار است.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس، افزود: اولین اولویت در خصوص شهر زنجان، آب شهر است و در شهر ارمغانخانه سد بعثت قرار بر احداث دارد و راه دسترسی سد ایجاد شده است.
طاهری افزود: برای ایجاد چند سد کوچک برای ذخیره آب در زنجان، طارم، بخش قرهپشتلو با وزارتخانه توافقاتی شده است، که برای انتقال آب به این سدها باید مطالعهای انجام شود و این امر نیازمند اعتبار ۱۰ میلیارد تومانی است که باید محقق شود.