به تدوین نقشه راه تولیدات دانشبنیان تجهیزات پزشکی نیاز داریم
نشست تخصصی بررسی مجوزهای قانونی محصولات دانشبنیان حوزه سلامت، چالشها و راهکارها به عنوان دومین پنل تخصصی در نخستین رویداد سلامت بنیان محصولات دانشبنیان حوزه غذا، دارو و تجهیزات پزشکی برگزار شد.
به گزارش آیمد تودی، مصطفی تقیپور، نماینده انجمن صنفی تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی در این نشست گفت: با توجه به این که از اوایل دهه هشتاد، پارکهای علمی و فناوری شتاب گرفت و امروز چندین هزار شرکت دانش بنیان در کشور داریم، معاونت علمی، باید در کنار سازمان غذا و دارو نقشه راهی تدوین کند تا مسیر تولیدات دانش بنیان تجهیزات پزشکی روشن شود. این طور نباشد که صرفا تعداد محصولات دانش بنیان زیاد شود و ندانیم که به چه سمت و سویی میرویم.
او ادامه داد: با این فرض که مشکل ارز چند نرخی رفع شدنی نیست، باید برای تولید و صادرات چاره اندیشی کنیم.
تقی پور اظهار کرد: فرایند تولید محصول دانشبنیان در کشور سالها زمانبر است و میلیاردها تومان هزینه بر است. حال اینکه با تغییرات نرخ ارز، برنامه ریزی چند ساله با دشواریهای فراوانی روبرو است.
او خاطر نشان کرد: سالها برنامهریزی و حتی خرید تجهیزات و اجرای رویکردهای تحقیق و توسعه از سوی شرکتها انجام میشود اما در زمان فروش نهایی محصول، همه برنامهریزیها به هم میریزد.
محمد پیکانپور مدیر کل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، جلال غفارزاده سرپرست اداره کل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی، مرتضی گلیزاده معاون تولید و تجاریسازی ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، هاله حامدیفر عضو هیئت مدیره سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی و محمدرضا مرآتی عضو هیئت مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی ایران مدعوین این نشست هستند.