ساخت دستگاه لیزر تماما ایرانی با قطعات داخلی
محققان یک شرکت دانش بنیان موفق به طراحی و ساخت دستگاه لیزر ایرانی شدند که 70 درصد قطعات آن داخلی بوده و اکنون 700 نمونه آن در کشور مورد استفاده قرار گرفته است.
به گزارش آیمدتودی، حسام هاشمی رئیس هیات مدیره یک شرکت دانش بنیان فعال در عرصه زیبایی در گفتوگو با آنا گفت: دستگاه لیزر یکی از حساسترین دستگاهها در حوزه تجهیزات پزشکی است که در سالهای اخیر با افزایش چشمگیری در کشور مورد استفاده میلیونها نفر قرار گرفته است.
او با بیان اینکه این دستگاهها در مراکز کلینیکال در حوزههای متفاوتی، چون زیبایی، ترمیمی و درمانی مورد استفاده قرار میگیرد، گفت: از این رو در شرکت آرگون مدیکال موفق شدیم دستگاه لیزر را مطابق با استانداردهای بین المللی تحت نظارت اداره کل تجهیزات پزشکی به تولید برسانیم.
هاشمی گفت: این دستگاه با طراحی بسیار ظریف، دقیق و داشتن منوی کاربری فوق العاده جذاب باعث سهولت کار اپراتور دستگاه میشود.
او با بیان اینکه این دستگاه بر گرفته از یک دستگاه امریکایی است، گفت: قدرت خروجی این دستگاه لیزر، ۱۲۰۰ وات است که باعث افزایش سرعت کار و نتیجه گیری بسیار بالا میشود. در کنار قدرت خروجی بسیار بالا، بهره گیری از سه طول موج همزمان دایود، الکس و ان دی یاگ باعث پوشش طیف گسترده و کاملی از انواع تیپ پوستی و مو با تراکم و ضخامتهای مختلفی میشود.
عضو هیات مدیره این شرکت دانش بنیان خاطر نشان کرد: ترکیب سه طول موج همزمان در یک شات باعث هدف گیری ساختمان مو در نقاط مختلف میشود به همین دلیل بطور حتمی تمامی مراجعه کنندگان از جوابدهی دستگاه بسیار راضی خواهند بود.
به گفته او، سیستم خنک کننده دستگاه، مطابق با آخرین تکنولوژی روز دنیا توسط متخصصان حرفهای طراحی شده است که باعث افزایش عمر مفید هندپیس میشود و توانایی کارکرد طولانی مدت دستگاه را فراهم میکند.
او با بیان اینکه این دستگاه متناسب پوست ایرانیها طراحی شده است، عنوان کرد: همچنین سیکل درمان کاملا بدون درد خواهد بود که راحتی و رضایت مراجعه کننده را به ارمغان خواهد آورد.
هاشمی اضافه کرد: بهره گیری از کولینگ سه زمانه کاملا داخلی و بی صدا باعث حذف سایر دستگاههای جانبی خنک کننده در کنار دستگاه میشود که با کاهش صدا و فضای مزاحم ضمن حفظ آرامش محیط درمان، زیبایی کلینیک شما را دو چندان میکند.
عضو هیات مدیره این شرکت دانش بنیان افزود: این شرکت علاوه بر پاس کردن استانداردهای کیفی، عملکردی، عمومی و لیزر و emc و حساسیت پوستی و سمیت سلولی، ایزو ۱۳۴۸۵ و صحه گذاری نرمافزاری مجوز بالینی خود را از دانشگاه شهید بهشتی دریافت و در نهایت موفق به اخذ مجوز از وزارت بهداشت و وزارت صنعت شده است.
به گفته او، این دستگاه در فیلد زیبایی و درمانی مورد استفاده قرار میگیرد و یک دهم نمونه خارجی قیمت دارد. تولید این محصول در کشور میتواند علاوه بر به صرفه بودن، تعمیر و خدمات پس از فروش را تسهیل کند.
او ادامه داد: این دستگاه در ایران اولین بار است که با مهندسی ساخته شده و بقیه نمونههای خارجی، مونتاژ هستند و در حال حاضر ۷۰۰ دستگاه را در کشور فروختهایم.