تجهیز آزمایشگاه‌های غذا و داروی کشور با دستگاه‌های جدید

در این آزمایشگاه قواعد بین‌المللی مانند اتحادیه اروپا و سازمان بهداشت جهانی حفظ کرده‌ایم؛ به‌طوری‌که در زمینه دارو، فرآورده‌های بیولوژیک و سموم مختلف مورد تایید اتحادیه اروپا هستیم.

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی از تجهیز آزمایشگاه‌های غذا و داروی سراسر کشور با دستگاه‌های جدید خبر داد و گفت: اولین دستگاه در اختیار آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو قرار گرفته و ۶۷ دستگاه دیگر به مرور در اختیار معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور قرار می‌گیرد.

به گزارش آی‌مدتودی به نقل از ایسنا، مهدی انصاری دوگاهه با اشاره به اینکه ارتقای توانمندی‌های آزمایشگاه مرجع و آزمایشگاه‌های معاونت غذا و دارو همواره در دستور کار بوده است، گفت: در این آزمایشگاه قواعد بین‌المللی مانند اتحادیه اروپا و سازمان بهداشت جهانی حفظ کرده‌ایم؛ به‌طوری‌که در زمینه دارو، فرآورده‌های بیولوژیک و سموم مختلف مورد تایید اتحادیه اروپا هستیم.

او با بیان اینکه تامین تجهیزات آزمایشگاهی با کمک سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت و مجامع بین‌المللی صورت می‌گیرد، افزود: سال گذشته برای اولین‌بار در فهرست دریافت‌کنندگان وام بانک جهانی به‌منظور تامین تجهیزات آزمایشگاهی قرار گرفتیم و بر این‌اساس تسهیلاتی را در قالب تجهیزات موردنیاز دریافت خواهیم کرد که این امر نقش بسیار موثری در ارتقای توانمندی‌های سازمان غذا و دارو در کنترل کیفیت محصولات سلامت‌محور خواهد داشت.

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی تصریح کرد: تاکنون امکان انجام برخی آزمایش‌ها در کشور وجود نداشت که با تخصیص این تسهیلات و تهیه به‌روزترین تجهیزات آزمایشگاهی، این امر مهیا خواهد شد، در این راستا اخیرا نیز دستگاهی برای آزمایش محصولات تنفس مصنوعی در کشور تامین شده است.

او با اشاره به اینکه تامین تجهیزات آزمایشگاهی با اعلام نیاز از سوی ما به سازمان بهداشت جهانی اعلام و این سازمان نیازمندی و نحوه تامین مالی را برنامه‌ریزی می‌کند، عنوان کرد: از تجهیزات خریداری شده می‌توانیم در آزمایش‌های مرتبط با بیماری کووید مانند ونتیلاتور که قابلیت‌های مختلفی دارد استفاده کنیم.

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی گفت: ۶۷ دستگاه آزمایشگاهی به‌روز نیز در برنامه خرید وجود دارد و در آزمایشگاه مرجع تجهیزات پزشکی و ۲۱ معاونت غذا و دارو دانشگاه‌های سراسر کشور مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

او خاطرنشان کرد: برای دریافت و راه‌اندازی این تجهیزات باید فضای مناسب در معاونت‌های غذا و دارو ایجاد می‌شد که تاکنون دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اقدامات قابل‌توجهی در تجهیز آزمایشگاه‌های خود انجام داده‌اند.

به اشتراک بگذارید
دبیر تحریریه
دبیر تحریریه
Articles: 652

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *